Privacyverklaring

In deze privacyverklaring staat beschreven hoe we uw persoonsgegevens verwerken. De privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens die u aan ons verstrekt of die wij via onze website verkrijgen.

1. Over ons

Deze website (statenvertaling.net) is een uitgave van contentecontent.com te Amsterdam. contentecontent.com is verantwoordelijk voor een zorgvuldige en behoorlijke verwerking van uw persoonsgegevens.

Voor vragen kunt u contact opnemen met info@statenvertaling.net.

2. Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens verwerken wij, en waarom? Hieronder volgt een overzicht van mogelijke verwerkingen. Indien er echt persoonsgegevens verwerkt worden, melden we welke grondslag van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is.

Server logs

Elke opvraging van een bestand (bijvoorbeeld een tekstpagina of een afbeelding) wordt geregistreerd in de logbestanden van onze webserver. Uw IP-adres (een persoonsgegeven) wordt daarbij niet geregistreerd.

Gebruikersstatistieken

Voor bezoekstatistieken maken we gebruik van de externe dienst q-stats.nl, die wij zelf hebben ontwikkeld. De dienst werkt met een stukje JavaScript en met een webbeacon, een onzichtbaar plaatje op de pagina. De dienst levert gegevens over onder meer browser en besturingssysteem, beeldschermmaten, vanaf welke andere website bezoekers op de site komen, welke pagina's binnen een bezoek opgevraagd worden, en welke zoektermen gebruikt worden. De dienst bewaart uw IP-adres niet; er worden zodoende geen persoonsgegevens verwerkt, en uw gedrag op deze site is niet tot een individu te herleiden.

Cookies en advertenties

Zie de cookie-pagina. Daar kunt u ook uw advertentievoorkeur aanpassen. De cookies en advertenties van Google worden pas geplaatst/getoond nadat u daartoe toestemming heeft gegeven. Als u kiest voor gepersonaliseerde advertenties, gebruikt Google uw persoonlijke profiel om advertenties op maat te leveren. Hier is de AVG-grondslag ‘toestemming’ van toepassing.

Ecards

Wanneer u gebruik maakt van onze ecard-service, wordt u gevraagd uw naam en e-mailadres te verstrekken. Die gegevens worden opgeslagen in onze database samen met uw ecard. We gebruiken het adres alleen om het voor de geadresseerde mogelijk te maken om direct te antwoorden op de ecard. Het adres van de geadresseerde wordt niet bewaard; we gebruiken het alleen om de geadresseerde een berichtje te sturen over de ecard. De ecard wordt een maand na verzenden vernietigd. Uw gegevens worden niet aan derden getoond, verkocht, verspreid, openbaar gemaakt of wat dan ook. Voor deze verwerking is de AVG-grondslag ‘noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst’ van toepassing.

Affiliate-programma bol.com

De bestellingen van boeken, dvd's et cetera worden afgehandeld door bol.com. Voor statistische doeleinden (impressies tellen) plaatst bol.com een onzichtbaar plaatje, een beacon. Zie hier het privacybeleid van bol.com.

Contact

Als u per e-mail contact met ons opneemt, verstrekt u ons minimaal uw e-mailadres en wellicht nog andere persoonsgegevens (bijvoorbeeld een IP-adres of uw naam). Onze verwerking daarvan valt vermoedelijk onder de grondslag ‘noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst’; u wilt immers waarschijnlijk een antwoord op uw mail. Wij bewaren die e-mail zo lang als nodig is voor de afhandeling ervan. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de behandeling van de mail.

3. Uw rechten

De AVG verplicht ons duidelijk te maken welke persoonsgegevens we verwerken. Dat hebben we hopelijk op deze pagina gedaan. U heeft (indien van toepassing) verder de volgende rechten:

Als u een beroep wilt doen op een van die rechten, kunt u daarover contact met ons opnemen via e-mail.

4. Klachten

Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht (of een tip) in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt dat doen op de website van de Autoriteit.


Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd aanpassen. Houd deze pagina dus in de gaten. Laatste wijziging: 22 juni 2018.